Receptes Puišiem


Kā Izvarīt Biezputru

Posted in Uncategorized by kaamis uz Marts 28, 2009
own work
Image via Wikipedia

Biezputras gatavo no dažādiem putraimiem (kviešu, miežu,

griķu, rīsu u.c), pārslām, kā arī no kviešu miltiem. Biezputrām var

pievienot dārzeņus, svaigus vai žāvētus augļus un ogas, garšvielas,

taukus.

Biezputru vārīšanai var izmantot pienu, ūdeni, pienu, kas sa-

jaukts ar ūdeni, gaļas vai dārzeņu novārījumu.

Biezputrai paradzēto šķidruma daudzumu uzvāri un pievieno

noskalotos putraimus. Auzu pārslas un mannas putraimus ne-

skalo.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: